Vinken Caravans op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2024

Van 2 t/m 6 oktober 2024 vind je Vinken Caravans op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, waar we te gast zijn op de stand van Knaus, Weinsberg en Tabbert. Onze twee medewerkers zijn aanwezig om je alles te vertellen over de nieuwste caravans van deze topmerken en geven je graag uitgebreid advies.

 

Waarom deze beurs een bezoek waard is – ook met kinderen!

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is meer dan alleen een plek om caravans te bekijken. Het is een compleet dagje uit voor het hele gezin, inclusief de kinderen! Terwijl jij de nieuwste modellen ontdekt, kunnen de kinderen zich vermaken met leuke activiteiten. De Kidsroute neemt de jongste bezoekers mee op een interactieve tour vol spelletjes en avonturen.

Wat kun je verwachten op de stand van Knaus, Weinsberg en Tabbert?

Nieuwste modellen: Ontdek de caravanprimeurs van Knaus, Weinsberg en Tabbert. Onze medewerkers van Vinken Caravans staan klaar om je te helpen met alle details.
Persoonlijk advies: Of je nu op zoek bent naar een compacte caravan voor weekendjes weg of een luxueus model voor langere vakanties, wij geven je graag persoonlijk advies.
Speciale routes: Mis de Innovatieroute en Duurzaamheidsroute niet. Laat je inspireren door de nieuwste innovaties en duurzame oplossingen in de kampeerwereld.

 

Plan je bezoek?

De ticketverkoop voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2024 is gestart! Wil je een compleet dagje uit voor het hele gezin plannen? Vergeet dan niet je tickets op tijd te reserveren. Meer informatie over het programma, tickets en praktische details vind je op: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Wil je een afspraak met één van onze medewerkers op de stand? Neem dan contact op met Vinken caravans en reserveer een ticket en afspraak in één.

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact